MODERNE KASJMIRPLAGG

Lisa Yang

Lisa Yangs visjon er å skape kolleksjoner som sørger for at kvinner alltid både er komfortable og elegante. Lisa Yangs plagg er feminine og klassiske med stort fokus på komfort og kvalitet.

Kolleksjonene

Alt Lisa Yang gjør handler om hvordan plaggene skal passe kroppen best mulig. De ser på kasjmirens vekt, tekstur og bevegelse og skaper en garderobe som består av tidløse luksuriøse favoritter. Personlige og elegante.

Bærekraft

Lisa Yangs plagg skal kunne brukes i flere tiår fremover. Plaggenes er av enestående kvalitet, laget av de beste materialer og produksjonpartnere, og er alltid laget i tidløse design.

Bærekraftige valg

Helt siden starten har vi jobbet med en av verdens fineste, naturlige fibre: kashmir. Kasjmiren er hentet fra Indre Mongolia - ikke langt fra der merkets grunnlegger, Lisa Yang, vokste opp. Her forklarer hun hva det betyr for henne å være en ansvarlig merkevare:

«Ansvar og streben etter bærekraft går hånd i hånd for meg. Fra dag én har vi vurdert alle våre valg fra et miljøpåvirkningsperspektiv og tatt de best mulige beslutningene. Nylig er det en stolt prestasjon for hele teamet å kunne dele GOTS-sertifiseringen vår for økologisk kasjmir.»

Økologisk kasjmir

Sporbarhet gjennom kashmirens reise fra dens tidlige dager som fine fibre på kashmirgeiter som streifer rundt på slettene i Indre Mongolia, til dens ankomst til Lisa Yang i Sverige er viktig for merket å overvåke. Med ekspertkunnskap om hvert trinn i produksjonen kan vi også sørge for at vi ivaretar kvaliteten og integriteten til hele forsyningskjeden vår.

I 2022 tok vi de neste skrittene for å styrke vår åpenhet og skape de best mulige kolleksjonene for kundene våre og planeten. Alle våre kashmirkolleksjoner oppfyller Global Organic Textile Standard (GOTS), og sertifiserer deres status som 100 % økologisk. Det er en universelt anerkjent standard som sertifiserer den økologiske statusen til tekstiler, inkludert det å opprettholde miljømessige og sosiale standarder gjennom hele produksjonsprosessen.

Økologisk kasjmir betyr at det ikke brukes gjødsel eller plantevernmidler på landet der geitene beiter, ingen skadelige fargestoffer brukes, vann behandles før det slippes tilbake til miljøet, og det er sosiale standarder som også tar vare på menneskene hele veien.

Beyond Cashmere

Kasjmirplaggene blir lagt i resirkulerte og resirkulerbare poser som både beskytter kvaliteten på plaggene, i tillegg til at de sikrer at bærekraftsinnsatsen er altomfattende.

I tillegg strekker ansvaret seg tilbake til Lisa Yangs hovedkontor og lagervirksomhet i Stockholm, Sverige. Lisa Yang fortsetter å ta beslutninger for å fremme bærekraft, som å introdusere en leverandør av fornybar energi, en shipping- og logistikkpartner som er klimapositiv i all sin virksomhet, og forretningspartnere som selv er forpliktet til en bærekraftig fremtid.