Kule

Begynnelsen

Foreldrene til Nikki Kule, Gene "King of Pants" Kule og Arlene Kule, skapte merket Happy Legs på 1970-tallet.

Nikki visste alltid at hun ønsket å jobbe i motebransjen, men det var ikke før etter at hun hadde født sitt første barn at hun så en mulighet til å lage luksuriøse barneklær. Det var starten på KULE som ble lansert i 2001. Etter en periode som kreativ direktør for barneavdelingen hos Brooks Brothers relanserte hun KULE i 2015, nå med full fokus på kvinner.
Den første damekolleksjonen besto av en serie med perfekte stripete t-skjorter.

Kolleksjonen har vokst igjen til både dame, herre og barn, men designtilnærmingen har alltid vært den samme:

glade klær, laget med kjærlighet, for å vare.

Hva og Hvordan

Kule har som mål å skape den perfekte stripete-t-skjorten, med moderne passform og stoff, alt med en ny vri og glimt i øyet. Du kan fort finne en og annen uventet fargekombinasjon eller skjulte frekke detaljer, men plaggene er laget for å bestå tidens tann, så de kan leve i skapet ditt for alltid. De har brukt samme design-etos på gensere, sokker og alle andre produkter, med ønske om å få deg til å smile.

Kule jobber alltid med små fabrikker rundt om i verden som elsker produktene like mye som de gjør. Fra et familieeid anlegget i Portugal som produserer signaturstripene, til den 100 år gamle amerikanske totebag-leverandøren, produseres deler som skal tåle tid, sesonger og bruk. I KULEs Green Capsule bruker de 100 % økologisk garn og resirkulerte bånd, alt vasket i resirkulert vann. De finner også stadig nye måter å gjøre produksjonen mer bærekraftig i hvert ledd.