FIRMAOPPLYSNINGER
Navn: Kemt AS
Org.nr.: 985 519 722
Adresse: Vibes gate 17 - 0356 Oslo 
Telefon: 22606922
Mail: info@kemt.no 

PRISER
Alle prisene er inkludert merverdiavgift.
Opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, inklusive alle avgifter (merverdiavgift, toll, og lignende) og leveringskostnader (frakt, porto, fakturagebyr, emballasje med videre) samt spesifisering av de enkelte elementene i totalprisen, gis i bestillingsløsningen før bestilling er foretatt.
 
SALGSFORBEHOLD
Kemt tar forbehold om prisendringer, trykkfeil, endringer i tekst, bilder og linker på våre nettsider. Vær oppmerksom på at farger gjengitt i nettbutikken kan avvike fra den fargen produktene har i virkeligheten. Dette skyldes blant annet ulik fargegjengivelse på ulike skjermer.
 
LEVERINGSMETODER
I vår nettbutikk kan du velge mellom to leveringsmetoder:
Pakke til hentested – Posten/Bring: Dette er en ordinær pakkeforsendelse og vi tilbyr fast lav pris på 80,- Sendingen er sporbar og leveres til din nærmeste post-i-butikk. Du vil få tilsendt et sporingsnummer av oss ved kjøp – følg forsendelsen din via dette
 
ANGREFRIST OG RETUR
Du har 14 dagers angrerett fra du mottar ordren din. Ønsker du å returnere varen(e) må du merke returen tydelig med ditt ordrenummer og navn, og sende den i retur som postpakke via Posten. Returkostnader i slike tilfeller betales av kunden, og kunden står selv ansvarlig for transportrisikoen. Betingelsen for retur er at varen(e) ikke har vært i bruk og at den/de kan selges som ny(e). Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved. Så snart vi mottar ordren i retur, i tilfredsstillende stand, vil beløpet bli refundert til samme betalingsmetode du brukte
Returadresse: KEMT as - Vibes gate 17 - 0356 Oslo
 
UAVHENTEDE PAKKER
Ved uavhentede pakker vil kunden bli ilagt et gebyr på kroner 300,- for å dekke våre kostnader for utsendelse og retur jfr. forbrukerkjøpsloven § 41.
 
DEFEKT VARE
Ved feil eller mangler på en vare, vennligst ta kontakt med oss så snart som mulig og senest innen 14 dager på e-post eller telefon, så vil vi erstatte den med ny vare. Skulle produktet være utsolgt vil du bli kontaktet slik at du kan velge om du vil bytte i en tilsvarende vare, eller få pengene tilbake. Vi betaler fraktomkostningene når du sender noe i retur grunnet feil eller mangler.
Er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt på info@kemt.no eller telefon: 22 606922