vi er stolte av å introdusere

KASSL Editions

Om merket

KASSL Editions ble grunnlagt i 2018, da en gruppe motekyndige venner fra hele Europa ble samlet over en gammel fiskerfrakk. Frakkens enkle snitt, kombinert med dens ekstreme tekniske karakter og sjenerøse form, var utgangspunktet som gjorde at den kreative gruppen ble inspirert til å skape et yttertøysmerke med en kjønnsløs, slitesterk og funksjonell tilnærming og forpliktelse til uslåelig kvalitet.

Siden den gang har KASSL Editions skapt tilbehør, med blant annet deres gjenkjennelige «pillow bags», som opprinnelig ble skapt med avskjær fra produksjonen.

Utvalgte interiørartikler fulgte, som Pillow-sofaen, en kreativ nytolkning av KASSL Editions-tilbehøret, skapt av den belgiske anerkjente designduoen Muller Van Severen. Sofaen ble laget under et bærekraftstema-prosjekt initiert av Wallpaper*.

Kjennetegnet til hver KASSL-kreasjon er et enestående snitt, skapt av og for ekte mennesker med en ekte kjærlighet for kvalitet. Formene er så demokratiske at de passer alle, på tvers av stiler, tider, kjønn og generasjoner.