no limits / no consessions

extreme cashmere

No limits, no concessionsall seasons, all occasions. For everybody and every body. Surprising colors, extraordinary styles. Our roots

extreme cashmere

extreme cashmere er ikke et typisk klesmerke. Merket er spesialisert på høykvalitets kasjmir, med formål om å skape og produsere den ultimate kasjmirgarderoben.

extreme cashmere lager ikke kolleksjoner, og følger ingen sesonger. Alle plaggene er unisex og unisize. Sesong etter sesong skaper de tidløse plagg for alle personligheter og alle kropper. De klassiske variantene overrasker ofte med vakre farger og smarte detaljer tilpasset hektiske hverdager.

Bak merket står et lite men begavet team, sammensatt av yngre og erfarne talenter. Sammen ønsker de å skape dine favorittplagg som kan være med deg i årevis fremover.

extreme cashmere ble etablert av Saskia Dijkstra i Amsterdam i 2016. Etter over 20 års erfaring i high-end kasjmirproduksjon ønsket hun å designe en egen kasjmirgenser som møtte hennes egne behov. Hun ønsket ikke å gå på kompromiss når det kom til farge, design eller kvalitet.

Etter at Saskia hadde skapt sin første genser, the crew hop, fant hun ut at genseren, overraskende nok, passet alle som prøvde den - uansett alder, kjønn, kroppstype og størrelse. Dette ble begynnelsen på konseptet som hun hat tatt videre med extreme cashmere, et merke med plagg i én størrelse, for alle typer, og alle kropper.

For everybody and every body