DEMYLEE

NEW YORK

Om

Demy Lee flyttet fra Korea til New York hvor hun studerte på Parsons School of Design. Etter endt utdannelse jobbet hun for Calvin Klein og GAP før hun spilte en nøkkelrolle i lanseringen av Tory Burch sin første kolleksjon. i 2007 startet hun sin egen kolleksjon basert på produktet hun elsket og brukte mest - genseren.

DEMYLEE New York fokuserte opprinnelig utelukkende på kasjmir, men har utvidet sortimentet til å inkludere vevd base og en herrekolleksjon som selges eksklusivt i Japan.

DEMYLEE New York henvender seg til dem som setter pris på enkel hverdagsluksus og den sterke allsidigheten i hvert individuelle plagg. Hennes signatur balanserer det sofistikerte med moderne og fyller en nisje i bransjen for klassisk men nytenkende strikk.

Siden lanseringen har merkevaren blitt plukket opp internasjonalt av detaljhandelsgiganter som Steven Alan, Ron Herman Japan, Harvey Nichols, og over hundre andre forhandlere.

Designprosessen

Hver kolleksjon begynner ved DEMYLEE design studio i Chelsea, New York. Designprosessen inkluderer research, møter med garnleverandører og design av fire kolleksjoner i året. Mellom dette jobbes det også med spesielle prosjekter som samarbeid med venner eller eksklusive kolleksjoner med detaljhandelspartnere.

Når designet er klart blir det laget prøver som blir tilpasset og modifisert internt. Når prøven først er godkjent for produksjon blir hvert produkt strikket, ferdigstilt og kvalitetssjekket. DEMYLEE har et veldig tett samarbeid med produksjonsteamene i Hong Kong og indre Mongolia.

Kasjmiren vår er hentet fra geiter i Indre Mongolia som så blir spunnet til garn. Annet ikke-kasjmirgarn blir sourcet fra ulike leverandører fra hele verden, som Italia eller Asia, før det blir til hele plagg hos produksjonen i Kina. Garn og farger blir håndplukket hver sesong, for å sikre høyeste kvalitet og slitestyrke for merkevaren og for sluttkunden.

Bærekraft

DEMYLEE New York sørger for å alltid ha åpne diskusjoner med våre leverandører og produksjonsteam om å alltid finne nye bærekraftige måter å endre produksjonen på. For eksempel vel å inkludere resirkulerte fibre og garn.

Garnleverandørene våre henter råmaterialer som holder sertifiserte høye standarder for dyrevelferd. Noen garntyper kan også spores helt tilbake til den spesifikke gården eller regionen de kom fra.

DEMYLEE produserer plagg basert på ordre, som sikrer at de ikke overproduserer plagg som ellers ville bidratt til tekstilavfall.

Hvert år forsøker de å finne kreative måter å gi tilbake til samfunnet på. Alt fra å donere overskuddsinventar til å skape unike plagg til veldedige auksjoner.