CORDERA

Moderne og minimalistisk design med fokus på en etisk og bærekraftig produksjon - produsert 100% i Spania.

Hos Cordera finner du tidløse plagg av høyeste kvalitet til alle slags mennesker. Enkle, rene og unike design med spennende mønstre som omfavner kroppen perfekt. Plagg laget av de beste materialene slik at man kan ta dem frem år etter år. Plaggene er one size og passer perfekt til alle slags kropper.

100% spansk

Bak merket står to søstre, Mónica og María, som har som visjon å kunne skape bærekraftige og tidløse garderober med rene og minimalistiske design.

Prosjektet startet i 2008 og siden den gang har Cordera utviklet et unikt univers skapt av et vakkert team med kreative hoder.

Merket er basert i Galicia nord i Spania, hvor alle plaggene er etisk produsert og nøye fulgt opp. Galcias magiske og sprudlende landskap og naturens tilhørende former har alltid vært deres største inspirasjonskilde.

Cordera setter håndverkerarbeidet høyt, på grunn av dette er alt strikketøyet laget med japanske strikkemaskiner og ferdigstilt for hånd. De jobber kontinuerlig med de samme små familiefabrikkene, som er en viktig del av merkets identitet.

Alle plaggene holder høye standarder når det kommer til ansvar, bærekraftig praksis og bruk av resirkulert kasjmir og bomull, stoffer med sporbarhet og grønne sertifikater.