klassikere med karakter

B Sides

B-siden av en plate er der de dype kuttene lever – de komplekse, særegne sangene som sanne kjennere setter mest pris på. I samme ånd feirer B Sides skjønnheten i ufullkommenheten: Jeans som i likhet med sleeper-sangen på et klassisk rockealbum, har en interessant historie å fortelle.

Starten

Historien om B Sides begynner med Claire Lampert og Stacy Daily, mangeårige venner og motebransjeveteraner, som begynte å samle på antikk denim til deres kuraterte vintage-butikk Where I Was From.

Besettelsen deres har ført dem fra Colorado, hvor de jobber med en lokal cowboy som spesialiserer seg på å grave opp sjeldne eksemplarer, til industrielle resirkuleringsanlegg, hvor de går gjennom hauger av gamle plagg på jakt etter det perfekte ufullkomne paret.

Produksjonen deres startet med vintage patchwork-denim – grafiske jeans som skjøtet sammen forskjellige bukser med ulik vask og nyanse.

Hver vask og hver detalj er inspirert av de slitte stoffene i grunnleggernes arkiv. Stilen på jeansene kombinerer personligheten til vintage med skreddersøm. Ingen par er helt identiske, men ingenting ser tilfeldig ut. B Sides-jeans er diskrete klassikere med karakter – den typen offbeat-favoritt du vil ta frem år etter år.