AF Agger

AF Agger

AF Agger er et danskbasert merke skapt med ønske om å endre måten vi handler klær på. AF Agger ønsker å vise at enkelhet er vakkert og sofistikert, og at bærekraft handler om å skape noe med varig verdi.

Det er viktig for merket at sluttkunden forstår at AF Agger ikke er et motemerke, men et produkt du investerer i. AF Agger plaggene er ment å gå i arv, som et møbel som følger generasjoner. Velkonstruerte objekter som sørger for at du trenger færre av dem i livet.

AF Agger ble etablert i 2012 med en aspirasjon om å skape bærekraftige produkter av høy kvalitet og i varig stil, konstruert ved hjelp av fantastisk håndverk og luksuriøse materialer. Merket viser en avslappet estetikk som sørger for at brukerens personlighet får skinne gjennom plaggene.

Kolleksjonene

Hver kolleksjon er laget med klassiske materialer, og noen av de elemetære plaggene i kolleksjonene er ekstra spesielle for AF Agger teamet - som den vannavstøtende frakken, ull “officer” jakken eller lindressen. Kolleksjonene er drevet av skjønnet, funksjon og komfort. Alle plaggene holder stand som elementer som er med på å bygge én garderobe - for nåtiden og fremtiden.